CLOU zoetermeer - basisschool
Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Groepslessen

Basisschool

CLOU-Groepslessen:

Wanneer?  Iedere dinsdag, woensdag en/of donderdag van 16.15 uur tot 17.15 uur

Tijdens de Clou-groepslessen werken leerlingen in kleine groepjes aan rekenen, begrijpend lezen, taal of spelling. Onder begeleiding van een begeleider gaat uw kind aan de slag met het vak waar extra ondersteuning voor nodig is.

-Worstelt uw kind met de rekenopgaven op school? Heeft uw kind moeite met een specifiek onderdeel van rekenen zoals breuken, verhoudingen of redactiesommen? Dan kunnen wij helpen met de rekentraining!

-Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen? Struikelt hij of zij over de structuur van de tekst of de verschillende soorten vragen? Weet u niet waar u moet beginnen om uw kind hierbij te ondersteunen? Geef uw kind dan op voor de begrijpend lezen training.

-Vindt uw kind al die spellingregels maar ingewikkeld? Weet hij of zij niet wanneer welke regel toegepast moet worden? Of heeft hij of zij alleen moeite met de werkwoordspelling? Wij kunnen de kennis van uw kind snel op peil brengen.

Daarom zijn er de CLOU-Groepslessen!

Onze groepslessen zijn altijd gericht op de voorbereiding van komende toetsen.

De leerling krijgt toegang tot de online werkomgeving van Clou en een eigen werkmapje. Hiermee oefenen we extra met lastige onderdelen en bereiden wij de leerlingen voor op de toetsen die in de komende periode worden afgenomen.

Bij CLOU kun je 3 dagen in de week groepslessen volgen.

De groepslessen zijn iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 16.15 uur tot 17.15 uur. De kosten voor 10x groepsles zijn €199,00 (excl.eenmalige inschrijfkosten)

Handige links

Meer informatie?

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief