CLOU zoetermeer - Algemeen
Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Huiswerkbegeleiding

Middelbare School

Bij de Huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes aan hun huiswerk, onder begeleiding van een begeleider. Deze ervaren begeleider kan hulp bieden bij vele vakken en zal op praktisch alle vragen die de leerlingen hebben, antwoord kunnen geven.

Leerlingen worden hier dus aan de hand genomen om te leren plannen, het overzicht te houden en daardoor zo efficiënt mogelijk het huiswerk te leren maken.

Door deze begeleiding wordt het inzichtelijk voor de leerling hoeveel tijd er nog aan het huiswerk moet worden besteed en samen met de docent wordt gekeken hoe dit het beste aangepakt kan worden. In welke volgorde moet het huiswerk worden gemaakt? Wat heeft prioriteit? Wanneer moet er nog iets herhaald worden? Ook kan de docent de geleerde stof overhoren.

Met Huiswerkbegeleiding bij CLOU zoetermeer ontwikkelt een kind meer zelfvertrouwen en leert het om een stapel huiswerk te ordenen, waardoor de chaos in het hoofd verdwijnt. Hierdoor komt er meer rust.

Maandelijks abonnement

Bij CLOU kan worden gekozen uit 2, 3 of 4 dagen in de week huiswerkbegeleiding. De leerling is vrij om zelf te kiezen welke dagen hij/zij komt en hoe lang hij/zij blijft, binnen de openingstijden van CLOU. Voor toetsweken of extra huiswerk, kan de leerling optioneel extra dagen komen.

Het abonnement is een vast bedrag per maand en wordt maandelijks automatisch verlengd. Indien gewenst kan per maand ook weer worden gepauzeerd of opgezegd, dit dient voor het einde van het maandabonnement worden doorgegeven aan CLOU. De optionele extra dagen worden aan het einde van de maandelijkse periode in rekening gebracht. Zie ook de pagina tarieven.

De huiswerkbegeleiding dagen kunnen in een week worden gewisseld, maar niet worden opgespaard of ingehaald. In het tarief zijn de dagen dat CLOU gesloten is al verwerkt. De weken van de grote vakantie, inclusief een week ervoor en erna, worden niet in rekening gebracht, aangezien er dan geen huiswerkbegeleiding is.

Handige links

Meer informatie?

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief