CLOU zoetermeer - Algemeen

Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Middelbare School

ons aanbod

Bij CLOU hebben wij de volgende mogelijkheden voor middelbare scholieren:

Bijles: als je voor een bepaald vak deskundige hulp nodig hebt, ook voor toetsen en examens;

Huiswerkbegeleiding: als je graag iemand in de buurt hebt om je te helpen met je huiswerk als je het even niet meer weet;

Examentraining

Bij CLOU hebben we de CLOU-ExamenBoost. Tijdens deze individuele training van 1 of 2 keer 3 uur wordt de totale lesstof nog eens kort behandeld, mag je vragen stellen en extra oefenen om tot een optimaal examenresultaat te komen.

Ook hebben we de CLOU-Examentraining. In een klein groepje een hele dag door de eindexamenstof heen, examens oefenen en je vragen beantwoord krijgen.

Voor leerlingen met een taalachterstand is er bij CLOU de mogelijkheid NT-2 lessen te volgen.

Waarom CLOU?

  • Leuk en flexibel
  • Ook op zondag geopend
  • Gebruikt Studyspace studieplanner
  • Centraal in Zoetermeer
Meer informatie?

Bijlessen

Ervaren begeleiders verzorgen bijles in een rustige omgeving

Huiswerkbegeleiding

Tot 6 dagen in de week hulp bij het huiswerk

School is in de Nederlandse samenleving een belangrijke plek voor persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Je ontwikkelen in een prestatiegerichte omgeving kan stress opleveren. Toch wil iedereen graag goede cijfers halen met als doel een diploma aan het einde van de rit.

De weg naar een diploma kan moeizaam zijn. Veel leerlingen ervaren druk van buitenaf. Daardoor kunnen ze juist minder goed gaan presteren. Het is daarom belangrijk om samen te kijken wat een leerling nodig heeft en welk pad voor hem/haar uiteindelijk leidt tot de beste prestaties.

Bij CLOU bekijken we individueel of in groepsverband hoe we leerstof overzichtelijk, inzichtelijk en leuk kunnen maken. We zorgen dat er een prettige sfeer hangt en kijken per kind wat haalbaar is en op welke manier. Hiervoor hebben we een leuk, ervaren team van begeleiders, die allemaal op dezelfde manier over het onderwijs denken.

Bij CLOU kun je alle kanten op als het op leren aankomt.

Alles kan bij CLOU!

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief