Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Over CLOU

CLOU is opgericht in september 2020 door Simone Taal.

Sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. CLOU bestaat inmiddels uit een uitgebreid team van ruim 50 begeleiders en geeft wekenlijks aan meer dan 200 leerlingen begeleiding. Voor elk niveau en alle vakken zijn er bijlessen of huiswerkbegeleiding mogelijk.

Op de Willem Dreeslaan 376 & 394-396 in Zoetermeer beschikt CLOU over meerdere ruimtes van in totaal 300 m2.

CLOU is een tussenstation tussen school en thuis en geeft de leerling een stuk ontspanning in het leren. Het Nederlandse schoolsysteem is voor sommige kinderen best lastig. Het eindcijfer telt. De weg er naartoe zit vaak vol hobbels en valkuilen en kan leiden tot veel stress. Het werk kan zich opstapelen op het moment dat je even niet oplet, of even niet lekker in je vel zit. Het overzicht kwijtraken kan stress opleveren.

CLOU probeert een deel van deze stress weg te nemen. Hulp bij plannen en prioriteiten stellen geeft overzicht en rust. Als je weet dat je morgen in de klas komt en gewoon je huiswerk af hebt, geeft dat rust. Thuiskomen en weinig tot geen huiswerk hoeven te maken, geeft ook rust.

Door 1 op 1 begeleiding kunnen eventuele achterstanden snel worden ingelopen. Lastige onderwerpen worden nogmaals uitgelegd en de individuele aandacht geeft weer motivatie en nieuwe inzichten.

Meer informatie?

Simone heeft een aantal jaar Bijles en NT2-begeleiding op het Erasmus College gegeven en zorgt bij CLOU voor de juiste invulling en kwaliteit van de lessen.

Lucas Plag en Jessica Kaltner ondersteunen Simone bij CLOU. Zij zijn verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen, het beantwoorden van mail en telefoon, de planning en dagelijkse werkzaamheden.

Verder bestaat CLOU uit een ervaren team van medewerkers. Docenten,  studenten en onderwijsassistenten die allemaal hetzelfde denken over de manier waarop wij jongeren willen leren leren. Zij geven de leerlingen op een serieuze en efficiënte manier bijles.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Samen kijken we wat een leerling nodig heeft om uiteindelijk goede cijfers te halen, maar vooral om daar het goede pad voor te vinden. Hier hebben we verschillende manieren voor. Soms zijn een aantal simpele leertechnieken voldoende om de leerstof sneller tot je te nemen. Maar soms is daar ook wat meer tijd en geduld voor nodig.

Wij begrijpen dat voor leerlingen niet elke week er hetzelfde uitziet. Trainingstijden van sporten kunnen veranderen of er is een tandartsbezoek. CLOU denkt mee met de leerlingen en gaat, waar mogelijk, flexibel om met de gemaakte afspraken. In overleg is veel mogelijk. Als er plaats is kun je altijd op een andere dag of tijd aanschuiven dan voorzien is. Ook hier is stress niet nodig.

CLOU met de kennis van school en de warmte van thuis!

Ook voor kinderen met speciale wensen, hebben wij alle ruimte!

Als je meer informatie wilt krijgen over CLOU en/of over mogelijkheden voor het komende schooljaar, neem dan contact met ons op.

Studyspace

Bij CLOU maken we gebruik van het software-programma Studyspace. Studyspace is een geavanceerd leerlingvolgsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor huiswerkplanning en -begeleiding. Hiermee kunnen wij samen met de leerling het huiswerk plannen, feedback geven en alles administratief goed inregelen. 

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief