Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Werken bij CLOU

Kom jij ons team versterken?

Bij CLOU geven wij wekelijks begeleiding aan meer dan 200 leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs, met ons CLOU-team van ruim 50 medewerkers. Jong en oud, ervaren en minder ervaren, We werken samen in een ontspannen en informele sfeer met veel onderling respect. Om bij CLOU te kunnen werken is het belangrijk dat je flexibel en serieus bent en een positieve werkhouding hebt. Zowel leerlingen als begeleiders komen met plezier naar CLOU.

CLOU is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s!

Om huiswerkbegeleiding of bijlessen te verzorgen voor leerlingen van de Middelbare School vragen wij minimaal om een HAVO/VWO niveau. Ben jij goed in een bepaald vak of meerdere vakken? Vind jij het leuk om je kennis over te dragen en werk je graag met jongeren?  Dan ben jij misschien wel de collega waar we naar op zoek zijn.

Ook zijn wij op zoek naar mensen die bijlessen voor bassisschoolleerlingen kunnen verzorgen. Hiervoor zoeken wij mensen die affiniteit hebben met jongere leerlingen, ervaring hebben met lesgeven, in opleiding zijn of die bereid zijn om kennis bij ons op te doen.

Heb je interesse om bij CLOU te werken? Vul dan ons contactformulier in!

Wij bellen of mailen je dan om een afspraak te maken.

Tot CLOU!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.