CLOU zoetermeer - basisschool
Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

Basisschool

ons aanbod

School is in de Nederlandse samenleving een belangrijke plek voor persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Je ontwikkelen in een prestatiegerichte omgeving kan stress opleveren. Toch wil iedereen graag goede cijfers halen met als doel een goed schooladvies aan het eind van groep 8.

Bij CLOU geven we de leerlingen de tijd en ruimte om hun eigen manier van leren te ontdekken. We helpen ze met plannen en organiseren. Daarnaast leggen we de lesstof nog eens duidelijk uit en maken we extra oefeningen.

Bij CLOU kunnen leerlingen van groep 5 t/m 8 terecht voor individuele Bijles in elk gewenst vak.

Naast de Bijlessen geven wij ook trainingen voor Entree- en CITO-toetsen. Vanaf september starten we weer met de CLOU CitoBoost (DoorstroomBoost).

Voor leerlingen met een taalachterstand is er bij CLOU de mogelijkheid NT-2 lessen te volgen.

Per leerling wordt bepaald op welke manier leerstof overzichtelijk, inzichtelijk en leuk kan worden gemaakt. We kijken per kind wat haalbaar is en op welke manier. Hiervoor hebben we een leuk team van begeleiders, die allemaal op dezelfde manier over het onderwijs denken.

Speciaal voor de leerlingen van groep 8 hebben wij de CLOU-Brugklastraining. Tijdens de Brugklastraining bespreken we de overgang naar de middelbare school; wat gaat er veranderen en hoe kun je je zo goed mogelijk voorbereiden?

Vlak voor het begin van het nieuwe schooljaar biedt CLOU de ZomerBoost aan voor leerlingen van het basisonderwijs. De Boost is geschikt voor leerlingen die in groep 5 t/m 8 zitten in het schooljaar 2023/2024.

Alles kan bij CLOU!

Waarom CLOU?

  • Leuk en flexibel
  • Ook op zondag geopend
  • Gebruikt Studyspace studieplanner
  • Centraal in Zoetermeer
Meer informatie?

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief