CLOU zoetermeer - Veelgestelde vragen
Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

CLOU-VakantieBoost

Basisschool

In de vakanties binnen het schooljaar biedt CLOU de VakantieBoost aan voor leerlingen van het basisonderwijs. Deze Boost is geschikt voor leerlingen van groep 5 t/m 8.

Heeft uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug nodig voor rekenen, taal, begrijpend lezen en/of het voorbereiden op cito’s?  CLOU biedt een korte, tussentijdse opfristraining aan tijdens de vakantie. Hiermee gaat uw kind na de vakantie goed voorbereid terug naar school.

Gedurende 4 middagen gaan wij aan de slag om de benodigde kennis van uw kind op te frissen en waar nodig bij te spijkeren.

Tijdens de Boost worden alle leerdoelen en vaardigheden nog een keer herhaald en worden extra oefeningen gemaakt. De leerlingen krijgen een werkboekje en bij CLOU toegang tot een online werkomgeving.

De VakantieBoost is geschikt voor alle leerlingen die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken of die het fijn vinden om hun hersenen actief te houden tijdens de vakantie.

Na inschrijving voor de VakantieBoost kunt u aangeven waar uw kind extra aandacht voor nodig heeft.. Clou bereidt met deze gegevens de optimale VakantieBoost samen voor uw kind.

Heeft u vragen over de VakantieBoost? Belt u ons dan gerust op 079-7370097 of mail naar info@clou-zoetermeer.nl.

Alles kan bij CLOU!

Waarom VakantieBoost?

  • tussentijdse opfristraining
  • Goede voorbereiding op de tussentijdse toetsen
  • Voor groep 5 t/m 8
Meer informatie?

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief