CLOU-ZomerBoost

CLOU zoetermeer - Veelgestelde vragen
Bijles, Huiswerkbegeleiding, Examentraining en NT2

CLOU-ZomerBoost

Basisschool

Vlak voor het begin van het nieuwe schooljaar biedt CLOU de ZomerBoost aan voor leerlingen van het basisonderwijs. De Boost is geschikt voor leerlingen die in groep 5 t/m 8 zitten in het schooljaar 2023/2024.

Heeft uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug nodig voor rekenen, taal, begrijpend lezen en/of het voorbereiden op cito’s?  CLOU biedt een korte, intensieve opfristraining aan. Hiermee gaat uw kind goed voorbereid het nieuwe schooljaar in.

Gedurende 4 ochtenden, van 15 t/m 18 augustus (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag), gaan wij van 10.00 uur tot 12.00 uur aan de slag om de benodigde kennis van uw kind op te frissen en waar nodig bij te spijkeren.

Tijdens de Boost worden alle leerdoelen en vaardigheden nog een keer herhaald en worden extra oefeningen gemaakt. De leerlingen krijgen een werkboekje en bij CLOU toegang tot een online werkomgeving.

De algemene ZomerBoost is geschikt voor alle leerlingen die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken of die het fijn vinden om hun hersenen alweer wat te activeren zo vlak voor het begin van een nieuw schooljaar.

U krijgt na inschrijving voor de ZomerBoost een formulier waarop u precies kunt aangeven waar uw kind extra aandacht voor nodig heeft. Wij gaan dan hiermee aan de slag. In overleg stellen wij een optimale ZomerBoost voor ieder kind samen.

In overleg is het altijd mogelijk de ZomerBoost aan te passen naar meer specifieke wensen.

Heeft u vragen over de ZomerBoost? Belt u ons dan gerust op 079-7370097 of mail naar info@clou-zoetermeer.nl.

Alles kan bij CLOU!

Waarom ZomerBoost?

  • Intensieve opfristraining
  • Goede voorbereiding nieuwe schooljaar
  • Voor groep 5 t/m 8
Meer informatie of direct aanmelden

Blijf op de hoogte van CLOU en schrijf je in voor de nieuwsbrief